Νémionis
Aναστασίου Γιάννης: Φωνητικά
Φασουλάς Κώστας: Ηλεκτρική κιθάρα
Φασουλάς Γιάννης (JonFas):
Drums
Φασουλάς Λευτέρης:
Ηλεκτρικές - Ακουστικές Κιθάρες
Γκαντής Κώστας:
Μπάσσο
Σταθάκης Γιάννης: Πλήκτρα

Τις live εμφανίσεις πλαισιώνουν οι:
Ντούφα Χρύσα: Φωνητικά
Ραψανιώτης Βασίλης: Βιολί
Home News Bio Album Photo Video Lives Downloads Extras Contact
Copyright (c) 2011 Nemionis. All rights reserved
   Πριν από 10 χρόνια περίπου μια παρέα συμφοιτητών με ίδια ακούσματα και απόψεις για την μουσική και το Ροκ γενικότερα, άρχισε τα πρώτα της κοινά βήματα στον χώρο της μουσικής μέσα από πειραματισμούς και ατέλειωτα ηχητικά και μουσικά ταξίδια με τα λιγοστά μέσα που είχε στην διάθεσή της και πολύ πάθος.

   Δεν ήταν λίγα τα βράδια όπου η παρέα μας κατάφερνε να μετατρέψει μια παραλία, ένα φιλικό σπίτι ή ένα μικρό καφενείο σε έναν αυτοσχέδιο συναυλιακό χώρο και να κάνει κοινωνούς στα μουσικά της ταξίδια και άλλους ανθρώπους οι οποίοι μέχρι και σήμερα μας συντροφεύουν…

   Τα χρόνια βέβαια πέρασαν και η μουσική μας παρέα ωρίμασε στους ήχους, στα βιώματα και στις σκέψεις…
Μετά από πολύ καιρό και σοβαρή δουλειά στη μουσική αποφασίσαμε από κοινού να δημιουργήσουμε το δικό μας σχήμα, τους ΝÉΜΙΟΝΙS.

   Στόχος μας είναι, μέσω της μουσικής μας, να καταθέσουμε την σκέψη μας, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, τις απόψεις αλλά κυρίως την ψυχή μας, ελπίζοντας να καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε τις ευαίσθητες χορδές και το μυαλό όσων μας ακούσουν.

   Σε μια δύσκολη εποχή σαν και την δική μας οι ΝÉΜΙΟΝΙS δεν τρέφουν αυταπάτες…   Ξέρουμε πως η κοινωνία μας μαστίζεται από οικονομική και ηθική κρίση . Οι αξίες έχουν εκπέσει αλλά για μας όμως παραμένουν ζωντανές όπως ζωντανή παραμένει και η ελπίδα….

   Πιστεύουμε στην μουσική, στην δύναμή της και στην δυνατότητά της να περνά μηνύματα να κινητοποιεί και να ενώνει ανθρώπους και να αλλάζει νοοτροπίες και αντιλήψεις... και αυτό ακριβώς είναι και η κινητήρια δύναμή μας... η δύναμη της Μουσικής.

Για μας η μουσική δεν έχει όρια, σύνορα, περιορισμούς και λογοκρισία...

Για μας η μουσική δεν εντάσσεται σε συστήματα και δεν έχει εξαρτήσεις…

Για μας η μουσική είναι Ελευθερία… και Πάθος…